© 2018 Datagurut.fi | Päivitetty 24.4.2018 | Versio 18.53 | Avoinna ma-pe klo 9-17 ja sop. mukaan. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ: Datagurut.fi ei kerää asiakkaiden tietoja. Asiakastietorekisteristä vastaa Billgo Oy, Setmore (USA) ja Google.
Design by Datagurut.fi

Datagurut

Tietokonepalvelut kotiin ja toimistoon

Asiantuntijat palveluksessasi

Datagurut Ky on vuonna 2005 perustettu Lauttasaarelainen IT-alan yritys. Tuemme kaikki alustat - paikan päällä kotona tai toimistolla: Tietokoneet (Windows, Mac ja Linux) Tabletit ja älypuhelimet (Android ja iOS) Televisiot ja digiboksit Wi-Fi verkot ja kotiverkot Oheislaitteet (tulostimet, skannerit ja muut laitteet) Olemme tunnettuja luotettavuudesta ja nopeasta palvelusta.​​ 100% tyytyväistakuu! Meiltä saa myös etätukea osoitteesta www.datatuki.fi sekä videovalvonta- ja hälytinratkaisut www.datasec.fi Passikuvat ja muut kuvauspalvelut www.valokuvaamo.net Takuu: Jos ongelma ei korjaantunut, käynti on maksuton. Maksuton puhelinpalvelu: Jos et ole varma niin soita! Neuvomme aina. Hinnasto [pdf]

Digitointi palvelut

Meille voi tuoda digitoitavaksi mm. Kaitafilmit VHS ja VHS-C kasetit 8mm kasetit C äänikasetit Valokuvit ja diat
Soita puh. 050 590 9990
Tietokonepalvelut kotiin ja toimistoon
Soita 050 590 9990
web counter
helpdesk@datagurut.fi
Toimialueet: Lauttasaari ja muu Helsinki sekä Espoo ja Kirkkonummi.
Ajankohtaista Osassa 2017 vuoden laskupohjissa virheitä. Pyydä uusi, jos sait virheellisen laskupohjan Vuoden 2018 alusta emme tee enää nettisivuja. Tuemme toki jo tehtyjä sivuja Kaitafilmien digitoinnissa on parin kuukauden jonot (24.4.2018)