© 2018 Datasec.fi - info@datasec.fi - Puh 050 590 9990 - Pävitetty 7.8.2018 GDPR rekisteriseloste: Datasec.fi ei kerää minkäänlaisia tietoja asiakkaistaan.
DataSec.fi

Hälyttimet ja videovalvonta

Kotiin ja toimistoon

Edulliset ja varmat järjestelmät kaikkiin tarpeisiin

Datasec tarjoaa asiakkailleen luotettavia ja edullisia videovalvontapalveluita. Jo vuonna 2005 perustettu yrityksemme keskittyy nimenomaan pieniin ja keskisuuriin yritykisen tarpeisiin sekä kaikille kotitalousasiakkaille. Suosituimmat kohteet ovat pienet liikkeet sekä mökit.   Otamme aina asiakkaan toiveet huomioon ja toteutamme ne parhaamme mukaan. Lisä- tai piilokuluja meiltä ei löydy ja asiakkaamme ovat olleet aina tyytyväisiä. Vastaamme aina puhelimeen ja opastamme vikojen synnyttyä maksutta.   Takuuaikana asiakkaalle ei synny lisäkustannuksia vaan huolehdimme ensisijaisesti, että järjestelmät toimii ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistanne niin lähetämme teille tarjouksen!

Meillä nopeat toimitus- ja asennusajat!

Toimitus ja asennus alle kahdessa viikossa! Huollot jopa samana päivänä.

Palvelut

Kameroiden ja hälytysjärjestelmien hankinnat ja asennukset Etäjärjestelmien asennukset ja opastukset Lisälaitteiden asennukset ja opastukset Kaikki korjaukset, huollot ja takuuasiat Ilmaiset kustannusarviot laitteiden hajoamisen varalta Nopeat toimitusajat ja asennusajat Korvaavien tuotteiden asennukset nopealla aikataululla Sisäkamerat alkaen 59 euroa / kpl Ulkokamerat alkaen 199 euroa / kpl GSM hälyttimet alkaen 199 euroa / kpl Asennukset alkaen 79 euroa / laite Kaikki kamerat nauhoittavat suoraan ilmaiseen pilivipalveluun, jossa ne säilyvät myöhempää katselua varten.
Ota yhteyttä! Puh. 050 590 9990 info@datasec.fi
Lauttasaari
web counter