© 2017 Datatuki.fi | Päivitetty 26.4.2018 TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ: Datatuki.fi ei kerää asiakkaiden tietoja. Asiakastietorekisteristä vastaa Billgo Oy, Setmore (USA) ja Google.

Tervetuloa

Asiantuntija palveluksessasi

Olemme tunnettuja luotettavuudesta ja

nopeasta palvelusta

Tältä sivulta löydät etätukiohjelman, jonka asentamalla voimme auttaa tietokoneesi ongelmien kanssa vaivatta ja nopeasti.   Tarvitset vain toimivan internetyhteyden. Jos ongelma ei voida korjata etänä, tulemme mielellämme paikan päälle kotiin tai toimistoon. 100% tyytyväistakuu.   HINNASTO - Aloitusmaksu: 30,00 - Minuuttimaksu: 1,00 (hinnat alv. 0%) TAKUU Jos ongelma ei korjaantunut, palvelu on maksuton.   Kotikäynnit katso www.datagurut.fi
Käynnistä sovellus ja kerro meille sovelluksen antama ID numero ja salasana Huom: Jos lataus ei onnistu, klikkaa hiiren oikealla painikkeella Windows tai Mac nappia ja valitse kopioi linkin osoite. Liitä linkin osoite ylärivin osoitepalkkiin ja paina Enter näppäintä.

Yhteystiedot

Datagurut Ky / Datatuki.fi Puh. 050 590 9990 info@datatuki.fi Kotikäynnit katso www.datagurut.fi Huom: Datatuki.net ja Datatuki.com eivät liity Datatuki.fi palveluun.
Tietokoneiden etätukipalvelut kotiin ja toimistoon jo vuodesta 2005
Datatuki.fi

Lataa

Olethan meihin yhyeydessä, ennen kuin lataat sovelluksen! Lataa ja suorita etätukiohjelma joko Windowsille tai Macille
web counter